Programi

PROGRAMI ZA ODRASLE


PROGRAM ZA UČENIKE

Dođite u posjet ”Zlatnoj dolini“

Dolazak autobusa u Požegu /središte "Zlatne doline" i sjedište županije Požeško-Slavonske/  oko 10 sati.

Šetnja i razgledavanje grada i znamenitosti s posebnim osvrtom na posjet Gradskom muzeju, središnjem baroknom trgu, starim crkvama /sv.Duha, sv.Lovre i Terezinske crkve/ i spomenicima visoke kulturne vrijednosti koji nas podsjećaju na proteklu burnu i događajima bogatu povijest grada i okolice. Za vrijeme boravka i razgledavanja našeg grada osiguravamo vam stručnog vodiča.


Nakon razgledavanja predlažemo kraći odmor, nakon kojega se kreće autobusom prema Kutjevu, gdje je predviđeno razgledanje starog vinskog podruma kojeg su još davne 1232. godine osnovali cisterciti, uz degustaciju čuvenih kutjevackih vina.


Oko 13,30 odlazak u Veliku, poznato slavonsko izletište, gdje je za grupu organiziran ručak u restoranu uz slavonske tamburaše.  /U ljetnim mjesecima možemo vam organizirati picnic-ručak u jednom od velickih izletišta/.

- od 15 sati slobodno vrijeme za kraću šetnju ili za kupanje u Veličkim bazenima s toplom vodom /u ljetnom periodu/ ili vam možemo organizirati vožnju konjskim zapregama.

- vaš boravak u ”Zlatnoj dolini“ završiti ćete  posjetom i degustacijom vina u vinarskom podrumu jednog od poznatih vinara ”Zlatne doline“.

 

više o programima možete pogledati na:

www.zoatours.hr
Dođite u posjet ”Zlatnoj dolini“

Naša je agencija pripremila dosta opsežan program posjeta Požeškoj kotlini ili Zlatnoj dolini kako su je nazivali još u rimsko doba.

Program je prilagođen učenicima, a svakako će im koristiti da učeći o ”Lijepoj našoj domovini” posjete i druge županije, te da nauce što više i zapamte ono što će im biti vizualno predočeno i opričano o povijesti i znamenitostima našeg kraja.


Program i plan posjeta:

- dolazak autobusa u Požegu / središte "Zlatne doline" i sjedište županije Požeško-Slavonske/  oko 9 sati

- Šetnja i razgledavanje grada i znamenitosti s posebnim osvrtom na posjet Gradskom muzeju, središnjem baroknom trgu, starim crkvama i spomenicima visoke kulturne vrijednosti koji nas podsjećaju na proteklu burnu i događajima bogatu povijest grada i okolice. Za vrijeme boravka i razgledavanja našeg grada osiguravamo vam stručnog vodiča.

- nakon razgledavanja predlažemo kraći odmor, nakon kojega se kreće autobusom prema Velikoj,  gdje je za grupu organiziran ručak u restoranu

- od 14 sati grupa je slobodna otići u šetnju ili na kupanje u veličkim bazenima s toplom vodom,  koja je inače poznata kao omiljeno izletničko mjesto cijele Slavonije


* prema vašoj želji možemo vam organizirati posjetu tvornici "Zvečevo" ili obilazak čuvenog vinskog podruma u Kutjevu iz 1232. godine.

 

više o programima možete pogledati na:

www.zoatours.hr